Barion Pixel Blog
Blog

Blog

Bíró Eszti - Ahogy Én alkotok
2022-04-07 13:41:02

Bíró Eszti - Ahogy Én alkotok

Készítettünk egy rövid interjút designerünkel, ami által jobban megismerhetitek kedvencetek alkotási rutinját! Így a kiválasztott mintát, jelen esetben már a tervezés fázisától megismerheted, és igazán magadénak érezheted!

- Hogyan kezdesz neki az alkotásnak? Bekuckózól, kapcsolsz valami nyugis zenét? Vagy inkább kiülsz a parkba és hallgatod a körülötted lévő világot alkotás közben, vagy valami tök más rutinod van?

Téli, kuckózósabb időszakban készítek egy bögre teát, vagy töltök valamilyen gyümölcslevet, ha pedig sötét van (de néha világosban is), gyújtok egy gyertyát. Ha süt a nap és meleg van, szeretek kiülni egy parkba vagy az erkélyre, ahogy írtad is. :)

- Miből inspirálódsz?

- Sokszor zenékből, vagy a hétköznapok “apróságaiból”, amik nagyon sokat tudnak jelenteni nekem. Egy kavics, egy érzés, egy spontán program, egy szép tárgy, és még sorolhatnám. De olykor a meditációimban megjelenő képek is van, hogy rajzként születnek újjá.

- Vannak témák, amik nagyon közel állnak hozzád?

- Hm, nem is tudom, inkább hangulatokat, érzéseket próbálok megragadni, kifejezni a rajzaimmal, a mondanivalónak rendelődik alá talán a téma is. Jelenleg épp valamiféle nagyobb változásban vagyok, vágyok az új irányzatokra: jól esik elmerülni mostanában a betűk, a kalligráfia és tipográfia világában, valamint a graffiti, az utcai művészet és a karaktertervezés témakörében is. Lehet, hogy lassan érkeznek is majd új minták Hozzátok! :)

- Van-e kedvenc mintád, vagy van-e valamelyiknek története, amit szívesen megosztanál velünk?

A kedvenc mintám a “Szárnyalás” néven megtalálható madaras grafikám, ebből be is szereztem egyet rögtön :) https://poloneked.hu/termekek/reszletek/szarnyalas-ferfi-polo Nagyon szeretem az egyszerűségét, és a benne helyet foglaló szimbólumokat. Számomra az egyensúlyt, a női és férfi minőségek kiegyenlítődését, az összetartozást, valamint a természethez való tartozást jelenti.

Nézd meg Eszti többi csodás mintáját is, és válogass kedvedre különböző termékeinkből! https://poloneked.hu/designerek/biro-eszter