Barion Pixel Blog
Blog

Blog

Poloneked X Fotini Workshop
2023-01-24 10:32:53

Poloneked X Fotini Workshop

A PólóNeked-nél mindig is igyekeztünk a zero-waste elvek alapján működni. Érdekel, hogy mi történik a gyártási maradékokkal és az elrontott termékekkel, amikor ötvözzük a divatot és a fenntarthatóságot? Most összefogtunk a textil-redesigner és jó barátunk Molnár Alexandrával (www.fotini.hu), hogy egy közös workshoppal éltessük a fenntartható szemléletmódot!

PROGRAM

9.00 - 12.00
Nyitott Műhely
A nyitott műhely programunkban nem csak megismerkedhettek a szitanyomás technikájával, hanem ki is próbálhatjátok azt! A workshop díja tartalmazza egy póló árát, amit, ha szeretnél, Te magad készíthetsz el. A válaszható grafikák előre meghatározottak lesznek.

13.00 - 17.00
Fotini X Pólóneked kollekció bemutató
Az elmúlt időszakban létrejött hulladékainkból Szandra egy új kollekcióval készült, aminek a bemutatója a workshop délutáni részének kezdő nyitánya. Az esemény után pedig Szandra kollekciója felkerül oldalunkra, ahol az megvásárolható lesz! ????

Varróműhely Szandrával
Régiből valami újat - akár ez is lehetne a jelmondata a workshop ezen részének ???? Szandra a Fotini-ben teljesen egyedi tárgyakat készít például régi ruhadarabokból, szabászati hulladékokból vagy lakástextilből… a lényeg, hogy lát-e fantáziát az adott alapanyagban. A workshop keretein belül lehetőséged nyílik Szandra segítségével egy tornazsák elkészítésére, ami teljesen rád szabott mintázatot kap.
Ebből az újrahasznosítható és fenntartható szemléletmódból kapsz ízelítőt a közös eseményükből! ????

JELENTKEZÉS

Jelentkezni az alábbi email címen lehetséges: info@poloneked.hu
A jelentkezési díjak:
SUPER EARLY BIRD
2023.02.05-ig: 13.990 Ft
EARLY BIRD
2023.02.12-ig: 16.990 Ft
LATE BIRD
2023.02.17-ig: 19.990 Ft

Információk:
Jelentkezésed után email-ben egyeztetünk Veled a részletekről, így például a workshop díjának befizetéséről is. A workshop 10 fő jelentkezése alatt nem indul el, ebben az esetben a már befizetett díjakat visszatérítjük. A workshop tartalmazza a szitanyomott póló és az egyedi tornazsák árát, illetve kávét, üdítőt és ebédre szendvics-büfét is. További információkat az info@poloneked.hu email címünkön tudsz kérni.

A Facebook eseményünket itt találod:
https://www.facebook.com/events/workshop
Várjuk jelentkezéseteket!