Barion Pixel Blog
Blog

Blog

Top 5 Valentin napi ajándék ötlet Neked
2021-02-05 14:45:29

Top 5 Valentin napi ajándék ötlet Neked

Amerikában már-már hagyománynak számít a „sweathearts” névre keresztelt, színes cukorkák ajándékozása, melyeket rövid, kedves vagy éppenséggel vicces feliratokkal látnak el. Volt rá példa a történelem során, hogy valaki több száz dobozzal is képes volt vásárolni belőle, csak azért, hogy megtaláljon egy olyat, melyen a „Marry Me” felirat szerepel, és ezzel tudja megkérni szerelme kezét. Valamint gyakran hiánycikké is szokott válni a piros szíves nap közeledtével. Ezért a Pólóneked csapata tovább gondolta, ezt a kis apróságot, hogy igazi időtálló meglepetés váljon belőle.



Póló Nektek

Az egérfüleket és a koronákat most tegyétek el későbbre, hiszen most a szívetekbe zárt üzeneteket tudjátok átadni a világnak! A szerelmes feliratokat, ízlésetek szerint választhatjátok pólóra, ujjatlanra vagy a hűvösebb időkre gondolva, akár pulóverre is! Ráadásul most 15% kedvezménnyel láttuk el mindent, ami ruházat :)




Táska

Igazán csak az tud szeretni, aki magát is szereti! Ha egyedül töltöd a Valentin napot sem kell csüggedned, Neked is készültünk egyedi designer mintával!






Bögre Neki

Ne csak a szíveteket járja át a melegség, hanem kedvenc forró italotokat is! A reggeli kávéd garantáltan lassabban hűl ki egy ilyen, forró üzenet után! ;)





Falra Nektek

Ez az ajándék biztosan emlékeztetni fogja őt minden nap, hogy mennyire szereted! A vászon színét kedvedre változtathatod a kreátorban, hogy biztosan tökéletesen passzoljon otthon a falra! Vászonképre kérhetitek akár saját közös fotóitokat, látogass el kreátorunkba és alkosd meg saját, egyedi ajándékod!




Kreátor

A kreátor segítségével bármelyik mintát kiválaszthatod, az általad elképzelt ajándéktárgyra! Sőt, közös fotóitokat is kérhetitek akár vászonképre, pólóra, vagy éppen bögrére!