Barion Pixel Gyik
Gyik Gyik

Gyik

Kérdésed van? Segítünk!

Miben más a PólóNeked?

A PólóNeked hazai designerek válogatott mintáit és az egyedi tervezés lehetőségét adja egyszerre. A Kreátorban létrehozott saját mintákat egy profi, sokéves tapasztalattal rendelkező csapat varázsolja az általad kiválasztott alapanyagra, így a végeredmény kifogástalan minőségű lesz.

Milyen alapanyagokra dolgoztok?

Leginkább a cseh Adler (Malfini) textiltermékeivel dolgozunk. Minden termékük szigorú minőségellenőrzésen esik át, így azok Oeko-Tex Standard 100 minősítéssel jelöltek. Széles palettából választhatsz a biopamuttól a technikai anyagokig - ezek között a termékválasztóban böngészhetsz. Ha ott nem találtad meg az igazit, írj nekünk és meglátjuk, mit tehetünk!

Milyen színű pólók közül választhatok?

Mindig feltüntetjük, hogy a kiválasztott póló milyen színekben érhető el. A designereink mintái az ő tervezői döntésük alapján kaphatóak bizonyos színekben, míg más színekben nem. Természetesen egyedi kéréseket és nagyobb darabszámú megrendeléseket is szívesen teljesítünk, csak írj nekünk cseten vagy emailben!

Milyen felületekre lehet nyomtatni?

A ruházati termékek eleje és háta is nyomtatható, ezeket a felületeket könnyen kiválaszthatod a Kreátorban. Fontos, hogy a maximálisan nyomtatható méret 34 cm x 52 cm, kivéve a kapucnis pulcsikat: itt a maximális méret 30x30 cm a kenguruzseb elhelyezkedése miatt.

Egyedi grafikai tervezést is vállaltok esetleg?

Simán! Ha van egy ötleted, amit nem tudsz megrajzolni, akkor a PólóNeked grafikusai tervezési díjért cserébe megcsinálják neked. Az ár mindig egyedi, mert a feladat bonyolultságától függ, ezért ilyen esetben mindenképp írj nekünk cseten vagy emailben (ugyfelszolgalat@poloneked.hu)!

Hogyan marad a textil olyan szép, mint újkorában?

Mindig kövesd a textilhez tartozó használati utasítást! Ezt a termékprofil oldalán találod meg, a jobb felső sarokban lévő Részletek gombra kattintva. Legtöbb esetben nem hibázhatsz, ha 30-40 foknál alacsonyabb hőmérsékleten mosod a pólóidat és kifordítva vasalod őket. A közvetlen hő hatására sérülhet a minta, erre nagyon vigyázz!

Nem találtam meg azt az információt, amit keresek. Hol és hogyan kérdezhetek?

A Beszéljünk menüpont alatt található email címen vagy az Ügyfélszolgáltunk közvetlen elérhetőségén(ugyfelszolgalat@poloneked.hu), de telefonon és cseten keresztül is kérdezhetsz tőlünk.

Kérdésed van? Tedd fel!

Munkatársaink várnak a chat-ben
Kérdésed van? Tedd fel!
Kérdésed van? Tedd fel!
Kérdésed van? Tedd fel!
Kérdésed van? Tedd fel!
chat